Levering

Alt det du forelsker dig i og bestiller, skal syes til dig personligt. Der går derfor 5-6 uger, før du modtager det. Det er både for at skåne miljøet, men også for at sikre dig at du får den højeste kvalitet. Vi takker for din tålmodighed.

Levering ved normale ordrer

Alt det du forelsker dig i og bestiller, skal syes til dig personligt. Der går derfor 5-6 uger, før du modtager det. Det er både for at skåne miljøet, men også for at sikre dig at du får den højeste kvalitet. Vi takker for din tålmodighed. Betalingen vil blive trukket fra dit kort når varen bliver afsendt.

Levering ved pre-orders

Du har valgt denne særlige varer, som vi kun har enten i en hvis mængde farve, og/eller stof. Der går cirka 5-6 uger før du modtager den, og vi trækker pengene med det samme da dette er en forudbestilling.
På denne måde har vores dejlige systuer mulighed for at planlægge forud, og vi kan forkæle dig med særlige metervarer og farver løbende. Tak for din begejstring!

Vi sender fragtfrit til alle GLS Pakkeshops i Danmark ved køb over 650 kr. Du kan også vælge at få din pakke sendt hjem til dig (GLS Privat), eller til dit arbejde (GLS Arbejde), for 59 kr.

Vi sender til disse lande i Europa: Tyskland, Belgien, Sverige og Holland med et fragt gebyr på 150,- Dkk

Vi sender til disse lande uden for Europa: Norge og Schweiz med et fragt gebyr på 250,- Dkk.

Levering til udlandet kan tage op til 7 arbejdsdage. I lande hvor ordren skal igennem tolden må der forventes længere leveringstid.

Fragt vil blive opkrævet ved check-ud inden du gennemfører dit køb.

Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at bruge penge på kvalitet der holder længe, frem for fast fashion. Når man tænker på den miljømæssige udfordring tøjbranchen står overfor, ser vi det som en af løsningerne, at vi alle skal have mindre garderober med lækre ting, der holder længe. Vi er sikre på, at du arbejder hårdt for de penge du tjener, og vi synes både du og jorden fortjener, at du bruger dem på ting der holder og passer dig helt perfekt.

Vi har derfor lavet et størrelses-skema til hvert stykke tøj og hvis du måler dig selv derhjemme, så burde du kunne finde den helt perfekte størrelse og dermed undgå fejlkøb. Lad være med bare at købe den størrelse du plejer, brug meget gerne skemaerne så du finder den helt perfekte til dig.

Når vi har modtaget din ordre, får du det hjem inden for 4-5 uger, sendt til den nærmeste pakkeshop, som du vælger ved betaling. Vi pakker i lækkert silkepapir, uden plastikposer og andet miljøbelastende skrammel.

Vi glæder os til, at du modtager dine varer!