Events

Vi holder løbende events hos Christinawedel.com. Her har du mulighed for at prøve tøjet (vi har hængende fra både de gamle og den nyeste kollektion, men vær opmærksom på at ikke ALLE størrelser hænger i alle farver), få tips og tricks af Christina og vores team og få hjælp til at bestille. Du kan også få personlig vejledning til at finde din kropstype! Der vil være enkelte styles, vi har hængende på vores fysiske lager, som du kan købe med hjem samme dag. Dette gælder så længe lager haves og er først til mølle. Hvis du vil købe fra vores fysiske lager, sker betaling gennem MobilePay.

Du booker dig ind på en bestemt tid via bookingkalenderen nedenfor. Eventet varer cirka 1 times tid og foregår i vores lokaler i Kvistgård. Nærmere adresse samt information sendes ved tilmelding.

Grundet Corona, har vi lige nu begrænset antal pladser til hvert event. Så hvis du bliver forhindret i at komme, bedes du med det samme kontakte os. Da vi lægger enormt meget arbejde og tid i disse events, er det vigtigt for os at vide at din plads kan gå til den næste i køen, hvis du bliver forhindret. 

Vi overholder alle retningslinjer i forbindelse med Corona og du bedes derfor bære maske og holde passende afstand. Hvis du har nogen former for symptomer eller har været i kontakt med en smittet, beder vi dig med det samme kontakte os, så vi kan give din plads til en anden.


Loading...