christina_wedel_lady_shirt_silky_greena

Om Christina

Christina Wedel har arbejdet som stylist og personlig shopper på tv, for magasiner og privatpersoner de seneste 30 år.

Hun er værdsat som en ligefrem, engageret, rødhåret tour de force med en enestående fornemmelse for mode og hvordan den klæder os bedst. Det er en personlig hjertesag for Christina, at vi kvinder er nødt til at se mere kærligt på os selv, hvis vi skal have et forhold til det at købe tøj.

Christina har udviklet 6 kærlige kropstyper, som skal gøre det nemmere for kvinder at finde det tøj de elsker og vide præcis hvad der klæder dem. Hun rejser rundt i hele Skandinavien og holder foredrag om netop dette med sine 6 kropstyper under armen.

Christina Wedel er forfatter til to bøger om styling (“Lær’ Hvad Der Klæ’r dig” og “Se godt Ud”, Gyldendal) og driver en online undervisningsforretning med deltagelse af tusindvis af begejstrede kursister. Senest det digitale kursusforløb ’Se Godt Ud’, som er et forløb på 28 dage, hvor deltagerne lærer om kropstyper, stiltyper, selvkærlighed, makeup, styling og kropsaccept.

Christina om tøjet:

Jeg har egentlig aldrig drømt om at blive designer, men jeg har efter 30 år som personlig shopper og stylist drømt om der fandtes tøj, der sad super godt uden at jeg skulle gå på kompromis med enten stof, pasform, pris eller dem alle tre på én gang.

Jeg har lavet det her tøj til dig. Lige fra mit hjerte. Jeg laver ikke tøj til modebranchen, modellerne, damebladene eller ud fra hvad nogen siger er moderne. Jeg laver tøj til dig. Tøj du kan have på når du skal på arbejde, når du skal til fest og når du bare har brug for at føle dig lækker.

Bukser med lommer der ikke stritter, i stof, der sidder som en million og føles som en søndag på sofaen.

Kjoler med lommer og perfekte ærmer.. eller uden ærmer som giver pæne arme, kjoler som giver flade(re) maver.

Vidunderlige sommerkjoler med slå-om effekt, hvor du får talje og også er pæn fra ryggen.

Der kommer ikke 400 styles 2-4 gange om året. Jeg har lavet en grundkollektion, som aldrig går væk. Derfor hedder alle mine styles noget med ’perfect’, og hvis det er perfekt, hvorfor så lave det om?

Jeg har lavet det meste af tøjet i samarbejde med designer Mette Bredahl, som kigger på kvinders kroppe ligesom jeg selv: Med kærlighed og altid på udkig efter potentiale; mere talje, flottere bryster, højere røv, længere ben, balance mellem over og underkrop og meget mere.

Det vigtigste for mig med tøjet er, at det passer alle aldre, størrelser og liv. Jeg ser forskellighed som noget fuldstændig fantastisk og har prøvet at favne netop dette.

Jeg tuder af stolthed og vil elske enhver form for feedback. Som sagt: Dette tøj er lavet til dig, så din mening tæller mere end noget andet. Skriv til mig på christina@christinawedel.com.